Hemligheter

Ica Levenes ägare blir fotograferade med kalvar

Hemligheter!

Mycket av mitt jobb består av massa hemligheter. Det kan vara bröllop som bokas upp tidigt. Inte ovanligt att jag bokas redan två år innan vigseln. Då är det oftast bara prästen, jag och brudparet vet om det. Det kan vara fotograferingar som nu innan jul som skall bli uppskattade julklappar. Jag fotograferar även en hel del produktbilder, vissa får jag aldrig visa och vissa får jag visa efter att det släppts på marknaden. Gör även en hel del fotograferingar där uppdragsgivaren är någon annan än företaget och där får jag aldrig prata om mina uppdrag.

Ett härligt jobb jag fick för säkert ett år sedan och som vi sedan fotograferade i Ulvstorp den 12 Maj. I ett vackert gult rapsfält fick våra mysiga nya ICA entrepenörer i Stora Levene vandra fram och tillbaka under mina instruktioner. Viktigt när man fotograferar i åkrar är att få bondens tillstånd. Vi fick även gå in i Jordarvs hagar för att träffa kalvarna.

Carolina på Jordarv var med och hade koll på djur och natur! Tog även korten på mig in action 😉 plus att vi provsmakade lite obesprutad go raps.

I morgon är det avteckning!

Gick förbi ICA den 27:e när bilderna skulle upp och fick mig en tjuvtitt och Sara och Fredrik in action!

Äntligen är den stora dagen kommen!

Torsdagen den 28 november var det äntligen tjejernas tur att ta över efter sina föräldrar och mina bilder fick avtäckas i skyltfönstren. Så kul och så stolt. Blev så bra! Vara Reklam hade printat och monterat bilderna på aluminium skivor. Nu en hemlighet mindre att bära på 😉 Fast i veckan har jag fått två nya hemligheter att bära på.
(Foto: Börje Olofsson)

Avtäckning av mina foto på ICA Levenes fasad

Visst blev det fint! Stort Lycka till Jenny och Sara med er fina och trevliga butik.
Tänk nu på att handla lokalt för vi vill ju alla att landsbygden skall leva! 
(Foto: Magnus Björkman)

1 reaktion på ”Hemligheter”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *