LEV LIVET FULLT UT, NU! Imorgon kan det vara försent.

Soluppgång i Saharas öken

Lev livet fullt ut, NU! Imorgon kan det vara försent. Låter som en klyscha men föt många har det tyvärr blivit så.

Livet ger oss många utmaningar, jag är säker på att det finns en mening med allt som sker även om det känns jobbig, orättvist, elakt och helt utan anledning när det händer. Jag kan säga att mitt liv har varit långt ifrån enkelt men ändå vill jag inte ha något ogjort. Det som hänt på min väg har gjort mig till en så mycket bättre och lugnar människa. Jag stressar sällan upp, förutom när jag skall packa mina prylar och ska åka iväg någonstans. Kan packa åt alla andra men inte åt mig. Konstigt men så är det.

Tänk om jag skulle få allt jobbigt ogjort då hade jag inte träffat min underbara man som jag mötte i mitt kaos liv i Stockholm. Utan boende så tog jag honom eller rättare sagt han mig. 2 dagar senare bodde vi ihop 😉 Varför vänta med att flytta ihop 😉

Soluppgång i Saharas öken! Ett foto jag tagit på en av alla workshops jag varit på!

Det jag fortfarande har jättesvårt med är svåra besked som läkare lämnar mig eller någon annan. Har själv varit där och fått ett besked om att jag hade en tumör i huvudet av en otrevlig leende läkare. Sådant sätter spår, varje gång jag hör någon som fått ett besked så gör det så mycket ondare än döden själv. När man får ett besked blir man på något sätt släng rakt ut till vargarna med så många frågor som man inte ens klarar ställa för de är så många och så svåra. För mig har allt gått bra även om det blev en mycket längre resa än som var tänkt. Jag förlorade hörsel och balans på höger sida men jag vann LIVET! Jag är evigt tacksam till Sahlgrenska och dess helt magiska personal.

Jag fick mitt besked 2007-05-24. 2007-05-28 besökte jag läkarteamet på Sahlgrenska och fick veta att operation blir i september, oktober någon gång. Jag skulle förlora hörsel och balans. Troligtvis, nästintill helt säkert bli halv ansiktsförlamad och inom några dagar vara hemma igen. Jag vill inte vänta utan ville opereras omgående. Tyvärr fanns inga lediga tider så det var bara att åka hem och vänta. Jag han precis hem då ringde de och frågade om jag kan komma på söndag för operation på måndag. Har nog aldrig blivit gladare. Sagt och gjort 2007-06-04 opererades jag i över 15 h (minns inte 😉 riktigt ) Allt gick bra och de höll nästa på att skicka hem mig dagen efter. Sen blev det lite strul så 3 dagar blev 7 veckor. Fick komma hem på lite permis i bland men det slutade alltid med besöka akuterna i Lidköping och Skövde som inte visste vad de skulle göra så resan gick tillbaka till Sahlgrenska. Något som jag idag är så tacksam över.

Man måste även lära sig att skratta åt allt det tragiska. Så här bjuder jag på en galen bild på mig, gott svullen efter all kortison och på självaste nationaldagen 2017

Nyopererad tjej i sjukhussäng

Mycket händer och mycket kommer hända framöver så det gäller att LEV LIVET FULLT UT, NU! i morgon kan det vara försent!
Jag har alltid sagt att man skall följa sitt hjärta och magkänsla men tyvärr lever jag inte som lär. Fast jag är på god väg. Nu jobbar jag bara med det jag älskar mest, att fotografera och digitalt framkalla. I morgon bär det av till Göteborg för att fotografera en söt 9 månaders kille i sitt hem. Sen efter det skall jag och min man få rå om våra söner med respektive. Detta blir vår julklapp från oss till dom. Vem vet kanske kommer ett inlägg om vad vi gjorde. Lyckan är ju om vi lyckas ta en bild på oss alla tillsammans

Ha nu en underbar dag så hoppas jag du tittar in någon mer gång <3
Glöm inte om att ge de du bryr dig om en extra stor kram och några värmande ord!

LEV LIVET FULLT UT, NU!

P.S Lev livet fullt ut, vänta inte. Börja idag!

Kramelikram!

Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka de här!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *