10 månader senare

leende cool 1 årig kille med brun hatt i hink som fotats under en 10 månaders resa

Detta charmtroll har jag haft äran att följa från 2 månader till ett år. På denna korta tid händer det så mycket i en persons

Barnfotograferings resa under 10 månader
För 10 månader sedan träffade jag Leo 2 månader och nu fick jag chansen igen!
Barnfotograferings resa under 10 månader

Från 2 månader till ett år. 10 Månader senare, känns som igår.

Att få följa personer och familjer är så kul. Det händer så mycket i livet, klockan/dagarna och åren bara rusar fram. För 10 månader sedan fick jag träffa denna gosiga kille för första gången och nu 10 månader senare då han snart fyller 1 år, var det dags igen.
Lika charmig och go som sist men nu har han växt upp och skaffat sig en personlighet. 1 år är en härlig ålder och den absolut vanligaste tiden att fotografera sitt barn. Lika lätt som första fotograferingen var, blev denna.
Denna gång tog han med sig både mamma & pappa fast han vill helst vara ensam på kort och tyckte inte om att de stal hans modell tid 😉

Leo förstod inte alls varför han skulle fotograferas ihop med bomull 😉
Han visade en härlig grimas när han tog på dom.

Tack Leo med föräldrar för en mysig stund!

Önskar du boka tid för fotografering, skicka en förfrågan här!
Många undrar när bästa tiden att fotografera sitt/sina barn är. Det viktigaste är att man gör det om man funderar på det.
De jag fotograferar ofta fotograferar sitt barn innan de är 10 dagar, vid 6 månader och sedan varje födelsedag. Ofta lägger de även in en fotografering vid jul för att få fina julklappar att ge bort. Jag säljer mer och mer presentkort på fotograferingar som ges till barn. Det blir liksom en present även till den som ger. Barnet får en fotografering och många får en bild på väggen.

EMELIE OCH KARL-JOHAN 9 JANUARI, 2020 KL. 22:41

Bästa fotograf! Inte nog med att du tar magiska bilder som en har blivit så fantastiskt glad och tacksam över, så har du även en förmåga att göra vistelsen lustfylld och till en upplevelse i sig. Jag upplevde ett varmt bemötande och att du hade ett fint och busigt samspel med vår son i studion, vilket gjorde att han blev väldigt nyfiken på både dig, kameran och all rekvisita:) Det kändes både kul och tryggt att besöka dig ?

1 reaktion på ”10 månader senare”

  1. Jag är så stolt över att ha denna fantastiska fotograf till vän.
    Jag fick vara med mitt lilla barnbarn Leo på första fotograferingen.
    Han var lite ledsen men med hennes otroliga lugn och tålamod skapade hon magi i rummet✨?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *