SYNS MAN INTE SÅ FINNS MAN INTE?

Hemsida för Själsfrid

www.själsfid.se är nu online!

Syns man inte så finns man inte? Jo denna magiska tjej finns och nu syns hon även på sin fina hemsida som vi skapat åt henne www.själsfrid.se Vi har även skapat hennes logo och tagit hennes profilbild.

Syns man inte så finns man inte? Vi hjälper dig med en hemsida.

Då fler och fler mår dåligt, har problem eller bara behöver någon att prata med så behövs Ann-Sofie mer än någonsin. Hon har hjälpt många att må bättre och mig får hon att måbra bara genom hennes underbara leende och äntligen fick jag möjlighet att fånga det på bild.
Hon finns där för dig om du känner att du behöver det!
Tveka inte att kontakta henne!

Syns man inte så finns man inte? Vi hjälper dig med en hemsida.

Syns man inte så finns man inte, kan ligga en hel del i det!

Du kanske inte vet men jag gör numera även hemsidor ihop med min son Christoffer. Han är grym på allt som har med hemsidor att göra. Han programmerar och ser även till att allt som inte syns funkar. Idag krävs det mer eller mindre att alla som har ett företag även har en uppdaterad hemsida. Här vill de som söker hitta minst adress och företagsuppgifter. Ja, Syns man inte så finns man inte? Hittas man inte det man söker så väljer man ofta något av det som kommer upp när man söker.

Tänk på att det är upphovsrätt på både bild och text så det är viktigt att ni äger det som syns på er hemsida!
Ni kanske redan har en hemsida som behöver gås igenom. Det kanske var länge sedan ni uppdaterade och minns inte hur ni gjorde. Har ni en hemsida och betalar dyra månadskostnader så hör av er så kanske det finns något att göra åt det.
Önskas hjälp med foto så går det självklart att köpa till.

Vill även du ha hjälp med att synas så svara på dessa frågor så hör vi av oss till er.

Har du andra funderingar så skicka de här!

Ha en underbar dag, le och ge någon en kram för det värmer!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *