Bröllop i Bitterna

Brudgum över på brudvals med sin vackra brud

Bröllopsfotografering i Bitterna med regn och solsken

Bröllop i Bitterna är mitt populäraste fotoställe när det gäller Bröllopsfotografering. Bitterna är så vackert men även där det har regnat på många av bröllopen jag fotograferat. Hela 4 härliga bröllop har det blivit än så länge och hoppas på många fler.
Som vanligt är vädret växlande, regn, sol, kärlek och värme under vår bröllopsfotografering.

Anneli & Johan träffade jag för första gången på plats i Bitterna, 2h innan vigseln. Dessa två personer hade så mycket kärlek både till varann och sina barn. Kändes som de precis träffat men det var många år sedan de träffats och 2 stora killar senare var det äntligen dags att få ingå äktenskap och dela samma efternamn.

Ja även denna dag regnade det ordentligt och vi fick stå i ett partytält och fotografera i en öppen vägg så vi fick grönt bakom.

Brudparet fick även stå under täta träd när jag stod i duggregnet.

Men som alltid så efter regn så kommer solsken… eller i alla fall så slutade det regna 😉 . Ärligt talat så är det då det är som finast att fotografera. Ingen står och kisar i det starka solskenet och inga hårda skuggor att utmana.

Sen älskar jag bus!

Sen kom det lite mer regn så vi fick gå under tak men vad gör det? Blir bara än finare bilder och mycket variation.

Stort tack Anneli & Johan för att jag fick vara med och ge er Memories 4 Life. Tack även Bitterna som bjöd på vacker plats, härliga människor och blandat kärleksväder vid vår Bröllopsfotografering!

Går ni i giftas tankar?

Bröllop är något av det bästa jag vet, vill ni att jag skall vara med att ge er “Memories 4 Life” så tveka inte att höra av er. Jag tar mig dit ni önskar och skall ni gifta er utomlands så har jag en extra bra deal.

Går du i giftastankar eller känner någon så tipsa gärna om mig och skicka gärna en förfrågan här!

Vill ni hyra tält, bygdegård eller personal i Bitterna så gå in här!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *