Fri Sportlovsfotografering

Sportlovsfotografering av söt tjej sittande på stol

Fri Sportlovsfotografering & Föräldrafritt

Att få bli fotograferad föräldrafritt får barn och ungdomar att blomstra. De har så mycket idéer och kommer på massa roliga saker under tidens gång. Jag älskar att ha med föräldrar vid fotografering. Det blir så många fina familjebilder och jag tycker att alldeles för få föräldrar vill vara med på bild. Hos mig får i stort sett alla föräldrar vara med på bild oavsett om de vill eller inte 😉 Just de fotot är så kul att spara som ett minne i framtiden. Fast oftast är det just de bilderna som blir förstoringar, julklappar och presenter.

När de korten är tagna som man önskar så är det så viktigt att ge barnen utrymme att få ta de kort de önskar ta. Det kan vara helt tokiga och galna idéer men får jag styra dom lite så blir det ofta helt magiska minnen. Många som ej vill bli fotograferade som fått sin egentid vill sen inte gå hem utan kan tänka sig att bli fotograferad i timmar.

På torsdagen kom härliga Sigrid som kollade runt bland min rekvisita och kom på vad hon kunde hitta på ihop med de kläder hon hade med sig. Underbart att se och följa en 7 årings funderingar. Tänk om alla kunde tänka på detta fria sätt hela livet. Visst gav jag förslag men hon ägde hela fotograferingen. Hon ville vara lite cool med jeansjacka, fin med klänning och en helt vanlig mysig tjej. Hon lyckades med allt plus att vi lekte med mitt nyinköpta tyll från Tygladan. Ett ställe jag snart skall besöka igen och rekommenderar alla som vill leka med tyg eller sy besöker. Superservice och så mycket härliga, fina, udda och roliga tyger.

Sportlovsfotografering cool tjej med cool pose

Så härligt att se Sigrid när hon posar framför kameran. Hon stormtrivdes och kom med nya idéer hela tiden.

Sportlovsfotografering tjej sittande med blommor i handen

Har en hel del rekvisita att låna, här hittade vi massa blommor och en pall vi gömde under bakgrunden.
Denna söta tjej blomstrade verkligen ut och blev värsta fotomodellen på hennes sportlovsfotografering som var helt föräldrafritt.

Är du sugen på att bli fotograferad eller känner någon så tipsa gärna om mig. Skicka en förfrågan här!

Tips! om ni önskar en snygg billig fotpuff som rekvisita så hittar ni de på Jula. Finns i Grå och Rosa

Prova på att stå framför kameran!

Är du sugen att prova på att stå framför kameran så är det bara att skicka en intresseanmälan här!
Jag har “Nöjd Kund Garanti” så är du inte nöjd så kostar det inget och inga bilder levereras. Något som däremot är nytt är att jag nu tar 1500 kr i anmälningsavgift. Dessa pengar återbetalas om du ej är nöjd men kommer du inte till bokad tid eller avbokar inom mindre än 24h innan fotograferingen så återbetalas ej dessa.

Jag vill att alla skall våga att prova att skapa minnen för livet. Finns det något bättre att se sina barn och familj på bild. Vi utvecklas och förändras och man glömmer fort bort kläderna man bar, frisyren man hade och hur man såg ut. Så passa på att boka en fotografering med hela familjen eller en som är föräldrafritt eller varför inte en fotografering som är barnfri. Allt är möjligt.

Välkomna med förfrågan och ha en underbar dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *