Att få göra som man vill!

att få göra som man vill

Fotografering i studio som man själv vill!

Här kommer ännu en sportlovsfotografering där man få göra som man vill framför kameran! Så underbart att få skapa något som den framför kameran känner är rätt för sig. Det är en sådan härlig ego boost som blir vanligare och vanligare i alla åldrar.

Att ha föräldrafritt vid barn och ungdomsfotograferingar är så häftigt. Alldeles för många styrs av andra viljor och så visserligen även vid fotografering utan föräldrar. Föräldrar skickar gärna med önskemål och kläder 😉 Fast viktigast är att den man fotograferar får möjligheten att vara sig själv och skapa sina egna bilder.

Själv har jag funderat mycket på hur jag skulle vilja bli presenterad på bild. Vet för mycket hur man kan hjälpa andra att bli som snyggast framför kameran och utstråla sitt rätta jag. När jag ställer mig framför kameran så blir det kaos och hjärnsläpp så hoppas få hjälp framöver av någon av mina underbara fotokollegor. 😉
Lovar att jag försökt många gånger och speciellt på Levene Äng. Haha, japp någon har nästan alltid stått en bit bort och tittat på utan att säga något. När jag upptäckt personen/personerna så får jag alltid ett stort leende tillbaka.
Någon dag skall jag lyckas bli fotograferad som jag vill 😉

Sportlovsfotografering i studio.

Att kunna vara vacker, cool, snygg, farlig, glad, sorgsen, busig, mogen och ung. Ja allt på en gång är inte alla som klarar av men denna tjej satte allt på rätt plats. Så rolig och härlig att få fotografera och bara få umgås med henne en liten stund var så mysigt.


Att bli fotograferad som man vill betyder inte att man endast skall ha ett uttryck, en klädsel, en känsla nej vi har alla många känslor och beter oss olika i massa olika situationer. Att samla ihop och fotografera så mycket som möjligt vid ett fototillfälle går inte men denna gång så kändes det som om vi klarade av så mycket mer än jag vågat hoppats på. Leia var så otroligt proffsig och hade tänkt igenom fotograferingen ordentligt innan.

Leia har fått min hjärna att snurra igång på andra redigeringar jag antingen kommer att skapa av bilderna vi tog eller om jag ber henne komma igen. Hon har sån härlig attityd och utstrålning att det finns obegränsat med idéer som poppar upp hela tiden. Skall bli spännande att se hur det slutar.

Kommer under 2020 tävla i foto och söker idéer, unika personer, härliga frisyrer och coola kläder. Har du något av detta så tveka inte att höra av dig men tänk nytt. Det skall helst inte vara något som varit skapat förut eller så skall det vara en ordentlig twist.
Kommer även att behöva klassiska porträtt men dessa kommer att tas ur min bildbank eller så kommer någon jag fotograferat tidigare få vara med igen. Så att våga vara som man vill kan bli något bra!

Prova på att stå framför kameran!

Är du sugen att prova på att stå framför kameran och få göra som man vill så är det bara att skicka en intresseanmälan här!
Det går att göra en “Sportlovsfotografering” när man vill 😉
Jag har “Nöjd Kund Garanti” så är du inte nöjd så kostar det inget och inga bilder levereras.

Jag vill att alla skall våga att prova att skapa minnen för livet. Finns det något bättre att se sina barn och familj på bild. Vi utvecklas och förändras och man glömmer fort bort kläderna man bar, frisyren man hade och hur man såg ut. Så passa på att boka en fotografering med hela familjen eller en som är föräldrafritt eller varför inte en fotografering som är barnfri. Allt är möjligt.

Välkomna med förfrågan och ha en underbar dag!

Är man sugen på att starta en egen studio så rekommenderar jag starkt denna sida!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *