Söker modeller till nyföddsfotografering

Söker modell, här en 10 dagars bebis på fotografering

Nyföddsfotografering, nu söker jag modeller!

Hoppas ni alla haft en underbar helg. Jag har varit på en två dagars workshop i nyföddsfotografering i Tidaholm hos Julia som är en av de bästa nyföddsfotograferna i Sverige. Nyföddsfotografering handlar om säkerhet, säkerhet och åter säkerhet. Nyfödda skall vara trygga i våra händer och vi tar hand om alla barn som det värdefullaste de är. En nyföddsfotografering kan ta allt mellan 1-3h och jag avsätter alltid den tiden för att fotograferingen skall ske på barnets vis. Jag är lugn och tålmodig och älskar att fota nyfödda.

Bilden har jag tagit på workshop.

Jag har lärt mig att wrappa barn (linda in) men behöver nu få lite rutin och söker modeller som är under 14 dagar gamla.
Att fotografera nyfödda är så magiskt. Det är så kort stund de är så här små och då gäller det att passa på att fotografera. Känner ingen som ångrat en nyföddsfotografering. Att fotografera nyfödda kan ta tid men det gör inget alls. Jag har avsatt upp till 2 timmar för varje fotografering och skulle det gå över en stund så finns det tid för det med.

Jag söker modeller som är upp till 14 dagar gammal. Är ni nyblivna föräldrar eller gravid och BF i februari eller i början på mars så fyll i formuläret nedan. Som tack bjuder jag på fotograferingskostnaden och ni får även en förstoring på 45×45 cm.
Önskar ni fler bilder så går det bra att köpa till.


Jag vill anmäla mitt barn till nyföddfotografering!

Anmälan är inte bindande. Jag kontaktar alla på den mail ni angivet här. Sen har ni 24h på dig att tacka jag till tiden du fått. Svarar ni inte så faller tiden bort. Fotograferingen är kostnadsfri och tar 1-2 timmar Bilder kommer att användas som marknadsföring och ni erhåller en förstoring storlek 45x45 cm som tack.
Skriv Födelsedag, den beräknade BF dagen, längd och vikt här i meddelande rutan. Är du gravid så skriv BF dagen.

Bilden har jag tagit på workshop.

Nyföddsfotografeing

Nyföddsfotografering är mer ett konstverk än någon annan fotografering. Det är mycket tid och stor omtanke bakom varje detalj. Det tar mycket längre tid att fotografera och än längre tid att redigera.
Dessa bilder säljs sedan som fina förstoringar då de absolut inte skall ligga i någon dator och skräpa. Bilderna du beställer förstoring på får du även digitalt i en mobilapp som du kan dela via Sociala Medier eller liknande om du så önskar.

Välkomna med förfrågan och ha en underbar dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *