DET KOM EN HUND PÅ BESÖK

Hunden Scott med hatt

MITT NAMN ÄR SCOTT OCH JAG ÄR EN STILIG HUND!

Då var det “Matilda tid” och det satt en söt hund vid namn Scott i bilen och jag tänkte passa på att prova att fotografera han. Fotograferar inte djur, vet egentligen inte varför men har varit med om några försök jag gjorde för många år sedan och det blev inte alls vad jag önskade. Det är nu länge sedan så jag tänkte att prova kan jag ju alltid göra. Scott satte sig men var inte sugen på att ha hatt på sig men det fick han ändå. Han fick ju godis efteråt så han var nöjd. Kommer kanske att börja fotografera djur men isåfall får det bli utomhus.

Klart matte fick vara med på något foto med 😉

FART OCH FLÄKT

Att jobba med fart och fläkt ger bilderna det där lilla extra. Med fläkten på högsta hastighet rockade vi loss och Matilda fick jobba lite extra idag. Matilda hade på sig en skitsnygg beige (typ) kavaj från Fagerbergs i Vara. Passar till vardags, fest, sommarkvällar under kappan på vintern ja det perfekta plagget och visst får man fredagsfeeling!

Veganskt och miljövänligt!

Fotograferade även lite härliga produkter från Bruns

HISTORIEN OM BRUNS

Med omtanke och kärlek till dig, ditt hår och vår gemensamma planet.

Bakom BRUNS står frisörerna Cecilia och Johanna. Deras vilja att skapa en giftfri arbetsmiljö och hårvård med endast naturliga och ekologiska ingredienser, har lett fram till en unik hårvårdsserie av högsta kvalitet med fantastiska resultat.

Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här.

Influenser och fotograf samarbete!

Som fler av er vet har jag även ett samarbete med Matilda Nordling som är med på bilderna ovan. Vill ni att era produkter skall synas ihop med henne på Instagram, blogg mm så finns vi här för er. Vi ger er även möjlighet att köpa loss bilderna så att ni kan använda de i er egna marknadsföring. Är ni intresserade så skicka en förfrågan här så hör vi av oss!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *