Bästa dagen i någons liv?

Bästa dagen i någons liv - Brudpar med rosa o vita rökbomber i händerna

Bästa dagen i någons liv är även bästa dagen i mitt liv!

Att få vara med och ge någon bästa dagen i någons liv, ett minne utöver det vanliga är så kul. Att få fånga känslor är det jag brinner för, för vem vill inte minnas dagen och alla spännande, nervösa, förväntansfulla och lyckliga känslor som bara rusar runt i kroppen om vartannat. Att få vara med från morgon till sen kväll och sen någon vecka senare få lämna över alla bilder till brudparet.

Som brudpar planerar man allt från några månader till flera år. Sen kommer den stora dagen och allt går i en rasande fart att de inte hinner njuta av alla underbara minnen de skapar. Med min hjälp så får de mycket att minnas och titta tillbaka på.

Jag fick äran att dokumentera Elin & Johans …

magiska dag genom regn, solsken och massor av kärlek!

Allt är inte glitter och glamour, för man får inte glömma bort att äta!

Regn och då menar jag spöregn!

Har haft fler bröllop där det öst ner periodvis. Tips är att boka fler timmar så får man både bilder inne och ute bilder när de håller upp om vädret inte vill vad vi vill. På detta härliga bröllop kom vi ingenstans då himlen öppnade sig och regnet bara öste ner. Bor man i lägenhet jag vad gör man. Jo vi gick upp bland förråden på vinden i totalt mörker 🙂

Fördelen med regn är att jag upplever att alla bilder blir så mycket bättre. Helt plötsligt släpper man alla krav, njuter och skrattar åt situationen.

Tack för regn, denna härliga bild hade aldrig gått att ta utan regn. Så härlig spegelbild i bron!
När man inser att man har världens vackraste fru!
Alla härliga vänner som vill vara med att fira brudparet!
Den vackra kyrkan!
Sen måste man få leka lite och låta fotografen få bestämma 😉

Festen

Festen är nog det jag hör flest brudpar ångra att de inte hade en fotograf. Här glömmer ofta gäster att fota och fotograferar de så får brudparet aldrig se dessa bilder. Här händer så mycket kul och det går i ett. För att inte glömma allt engagemang bland släkt och vänner så ger dessa bilder så mycket tacksamhet och skratt efteråt.

Bröllopsdans!

Bästa dagen i någons liv!

Visst måste bröllop hamna bland det som rankas högst som bästa dagen i någons liv. Jag tror bara ens barns födelse kan slå den magiska dagen. Båda är tillfällen som bör finnas som ett fotografi på väggen som kommer att tittas på och minnas tillbaka på. Alla kommer att le och känna de otroliga glädje som infann sig den dagen bara genom att titta på fotografierna. Låt släkt och vänner få dela denna upplevelse med er när de kommer på besök!

Brudgummens stiliga och charmiga barn.

Stort tack!

Stort tack Elin & Johan för att jag fick vara med på era stora dag <3
Vill du att jag är med och skapar bästa dagen i någon liv eller varför inte ditt liv så tveka inte att höra av er här!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!

Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här.

Önskar du köpa egna studiolampor så rekommenderar jag dessa!

1 reaktion på ”Bästa dagen i någons liv?”

  1. Så underbar dag och stort tack att du kunde va med och föreviga vår dag med många otroligt fina fotografier. Du fick allt att kännas så avslappnat. Tack för att du är så proffsig och din glädje smittar. Kram världens bästa Annett.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *