Bubblar i hela min kropp!

Fotografen själv på bild

När lyckan bubblar i hela kroppen!

Det känns som när man öppnar en kolsyrad dryck på samma sätt bubblar det i hela min kropp när jag tänker på resultatet från Portrait Masters.
Det händer så mycket just nu, framflyttad Mästarutbildning, mentor som skall hjälpa mig att reda ut var jag står i dag och se över mina kommande mål, företag som planerar för framtiden och vill ha min hjälp, jag skall hålla min första föreläsning. Sist och störst PORTRAIT MASTERS 2020

PORTRAIT MASTERS 2020

I slutet på varje år sätter jag årsmål och delmål. Ett av målen var att se hur jag ligger till internationellt. Så valet blev att skicka in 2 bidrag till Portrait Masters som flera av de bästa fotograferna i världen sitter i juryn.

I veckan började fler som tävlat att lägga upp sina resultat i slutna fotografgrupper på Facebook. Med andan i halsen satte jag mig framför datan och det tog säkert 10 minuter innan jag loggade in. Länge sedan jag var så nervös.

När jag väl hittade till min sida och såg mina resultat så brast det, det bara bubblar i hela min kropp och tårarna bara rinner ner för kinderna. Båda mina bilder hade fått fina poäng och erhållit BRONZE image awards. ( Bronze images have a high professional standard of technique and communication ) I år var det även många fler som tävlade och tror det var närmare 12 000 st bilder som hade skickats in.

(Denna tävling får man ej tävla med bröllopsbilder.)

TEEN & SENIOR PORTRAIT

I denna kategori tävlade jag med en bild med min yngste son Alexander.
Vi jobbade mycket med ljus och bilden blev så bra.

Kategorierna är många och det är svårt att välja bilder man skall tävla med. Man sitter där med massor att välja på men har ingen aning om vad juryn vill se. Den internationella juryn vill gärna se hårt arbetade bilder som nästan ser ut som målningar och det är inte riktigt jag. Fast till nästa tävling skall jag försöka göra de jag tror de söker och nu har jag även fått tag i en modell till mitt projekt. Skall bli så kul även om det kommer bli svårt. Det är inte bara tekniken som skall sitta utan det måste finnas en bra idé som går att genomföra och blir magisk på bild. Så snälla håll tummarna för mig.

PET PORTRAIT

Min andra kategori jag tävlade i var djurporträtt. Fotograferar egentligen inte djur men har en bild sedan en tid tillbaka som jag bara älskar och skall beställa förstoring på så tänkte att bilden på Oscar & Dolly får chansen internationellt. Ett bra beslut jag tog!

Visst är bilden helt magisk. Då jag även känner båda på bilden så ligger den mig än närmare hjärtat.


UTBILDNING

Utbildning & utveckling är mina grundstenar. Jag lägger varenda krona jag får in på detta och det har givit så grymma resultat. De har stärkt mig personligen, utvecklat mitt företagande och mina bilder har verkligen nått nya höjder.

Jag har nyligen tagit 2 kurser med grymma Julia. En i företagsutveckling och en i NYFÖDDSFOTOGRAFERING.

Nyföddsfotografering är något jag verkligen brinner för. Har köpt in ordentliga fotohjälpmedel och lärt mig allt om säkerhet. Detta är så viktigt när du låter din nyfödda bebis få fotograferas. Så är du gravid eller har en bebis hemma på mindre än 14 dagar. Kontakta mig direkt. Detta är en fotografering du aldrig kommer ångra att du gjort!

Fler utbildningar är på G. I första hand är det Mästarutbildningen jag väntar på att få ett nytt datum till.

Jag fortsätter men mina utmaningar som gör att min kropp bubblar på 😉

Massa cyberkramar till er alla!
Annette


Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!

Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *