Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

BILDKRITIK

mars 26, 2020

BILDKRITIK 1
BILDKRITIK 2

BILDKRITIK

I går kväll skickade jag in två av mina bilder för bildkritik. Det är nervöst men otroligt utvecklande. Det är så nyttigt att göra det och få feedback på vad man kan utveckla och göra bättre. Som vanligt gav det mig massor. Kanske inte så mycket just på mina bilder men hur de tänker när de gäller allas bilder. En bild jag skickade in var på hunden Scott.

Bilden har varit med här i min blogg tidigare. Han skulle aldrig fotograferas men jag tyckte synd om han att han fick vara kvar i bilen så han fick vara med när vi fotograferade och då passade jag på att ta några snabba foto på även han.

Jag fick tips om några små justeringar och fixade till dom.

DIGITALFRAMKALLNING

Bara för att visa lite vad digitalframkallning är så visar jag er en före och en efterbild. Före bilden är en ren RAW helt utan någon behandling alls.

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram