Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Bröllop i Bitterna

februari 12, 2020

Bröllopsfotografering i Bitterna med regn och solsken

Bröllop i Bitterna är mitt populäraste fotoställe när det gäller Bröllopsfotografering. Bitterna är så vackert men även där det har regnat på många av bröllopen jag fotograferat. Hela 4 härliga bröllop har det blivit än så länge och hoppas på många fler.
Som vanligt är vädret växlande, regn, sol, kärlek och värme under vår bröllopsfotografering.

Anneli & Johan träffade jag för första gången på plats i Bitterna, 2h innan vigseln. Dessa två personer hade så mycket kärlek både till varann och sina barn. Kändes som de precis träffat men det var många år sedan de träffats och 2 stora killar senare var det äntligen dags att få ingå äktenskap och dela samma efternamn.

Ja även denna dag regnade det ordentligt och vi fick stå i ett partytält och fotografera i en öppen vägg så vi fick grönt bakom.

Brudparet fick även stå under täta träd när jag stod i duggregnet.

Bröllop i Bitterna 6
Bröllop i Bitterna 7

Men som alltid så efter regn så kommer solsken... eller i alla fall så slutade det regna 😉 . Ärligt talat så är det då det är som finast att fotografera. Ingen står och kisar i det starka solskenet och inga hårda skuggor att utmana.

Bröllop i Bitterna 8
Bröllop i Bitterna 9

Sen älskar jag bus!

Bröllop i Bitterna 14
Bröllop i Bitterna 15

Sen kom det lite mer regn så vi fick gå under tak men vad gör det? Blir bara än finare bilder och mycket variation.

Bröllop i Bitterna 18

Stort tack Anneli & Johan för att jag fick vara med och ge er Memories 4 Life. Tack även Bitterna som bjöd på vacker plats, härliga människor och blandat kärleksväder vid vår Bröllopsfotografering!

Går ni i giftas tankar?

Bröllop är något av det bästa jag vet, vill ni att jag skall vara med att ge er "Memories 4 Life" så tveka inte att höra av er. Jag tar mig dit ni önskar och skall ni gifta er utomlands så har jag en extra bra deal.

Går du i giftastankar eller känner någon så tipsa gärna om mig och skicka gärna en förfrågan här!

Vill ni hyra tält, bygdegård eller personal i Bitterna så gå in här!

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram