Brons SM i Fotografi VäxterLogo Mästare
Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Trädgårdsbröllop i Önum

juli 11, 2021

Corona

Trädgårdsbröllopet fick flyttas fram då Corona svepte in över världen och såg till att många bröllop fick byta datum, ställas in eller sättas på pause. Tror ändå det varit nyttigt att tänka om och få göra bröllopet på sitt sätt. Visst är det kul med ett bröllop med 150 gäster men så mycket mysigare med 40-50 gäster. Även detta bröllop ett ett av de som fått byta datum och ändra i gästlistan pga. restriktioner.

Sverige - USA - Sverige

Den 28 oktober 2019 fick jag en underbar förfrågan om att fotografera bröllop i Mossbrott den 11 juli 2020. Det var Johan den blivande mannen till Elenor som skickade en förfrågan. Elenor har jag tränat för på Active Vara för många år sedan och sedan drog hon till USA i 6 år. Nu skulle de flytta hem och gifta sig ordentligt. Ser verkligen fram emot att få träffa henne igen och hennes familj. Till saken hör att när de flyttade till USA var det tvungna att vara gifta så det blev en snabb vigsel innan de åkte utan någons vetskap. Nu var det äntligen dags att göra det "på riktigt" med klänning, ring och en söt brudnäbb.

Bröllopsmöte

30 Januari 2020 hade vi vår bröllopsmöte och det skulle bli ett härligt Lantligt trädgårdsbröllop med vigsel utomhus och internationella gäster. Känslan skulle var Svensk sommar på landet. Detta mysigt par utstrålade så mycket kärlek att man kunde tro att de precis träffats och det var en ren lycka att jag blivit utvald att få skapa "Memories 4 Life" tillsammans med dom.

Passade då även på att ta några foto på deras söta son "Wille" när vi ändå sågs.

BRUDPARETSOMDÖME

" Annette är en otroligt skicklig fotograf som med värme, glädje och engagemang ser till att brudparet blir väl omhändertagna och får precis den stil på foton som de vill ha. Vi har aldrig upplevt att vi har kunnat slappna av vid en fotografering förut men med Annette bakom kameran så kändes det som att det var det naturligaste i världen och otroligt roligt. Själva fotograferingen blev en av de bästa minnena från vår bröllopsdag. Vi är väldigt tacksamma för en fantastisk upplevelse som vi verkligen kan rekommendera andra blivande makar ❤️ Bokar ni memories4life kommer ni inte att ångra er! "

Elenor & Johan

BRÖLLOPS DAGEN 10 Juli 2021

Efter många funderingar och byte av dag var de äntligen deras stora dag. Det hade varit soligt och fint i veckor men just i dag hängde regnet i luften och himlen kunde öppna sig vilken sekund som helst.

Jag älskar detta väder och blev så lycklig. Det var behaglig temperatur för alla. Solen låg bakom molnen och gjorde himlen till en vacker mönstrad softbox. Det skulle inte bli ett enda foto där brudparet kisade med ögonen. Total lycka för mig.

Jag åkte hem till Elenors föräldrar ca 13:30 där hennes syster skulle hjälpa henne på med den vackra bröllopsklänningen hon köpt på Bröllopsbruket i Göteborg

FIRST LOOK ❤

ca 14.00 anländer Johan med ett stort leende på läpparna. Han är stilig, upprymd och lite nervös. Längtan är över och dagen är här.

Jag placerar ut Johan med ryggen mot brudens håll. Hämtar Elenor och First Look är på gång att fotograferas. Ett ögonblick jag älskar att fotografera. Så många känslor i både kropp & själ och då kan allt hända <3

Vi fortsätter att fotografera och byta miljöer där vi är. Det kommer några regndroppar så vi går in under träden men de blir bara de få så vi får fritt spelrum på Elenors föräldragård.

Brudpar skrattar

Till och med en plåtbyggnad kan vara coolt att fotografera emot.

Bröllopsfotografering
Puss under slöja
Slöja är så fint och kan användas till massor. Som här, fotograferas utan flugor 😉

Lyxen när ägaren av marken är brudens far. Jag fotograferar aldrig i åkrar utan markägarens tillåtelse.

Trädgårdsbröllop i Önum 18
Jag fick även äran att få se brudvalen som gick som dans.

VIGSEL

Klockan 14.45 är det dags för mig att åka till vigselplatsen som ligger 5 minuter bort.

Trädgårdsbröllop i Önum 19
Ärebågen och gästerna på plats!
2 små grabbar kramas
Grabbarna hälsade gosigt på varandra.

15:26 - 15:33

Det är tiden från brudparet kom i bilen tills de åkte iväg igen efter vigseln 😉

Trädgårdsbröllop
Trädgårdsbröllop i Önum 20
vigsel i trädgården

FOTOGRAFERING

Då jag fått så många härliga bilder före vigsel så gick vi loss ordentligt i åkrarna 😉 och hoppades på att regnet inte skulle komma.

Brudpar i åkern
Trädgårdsbröllop i Önum 30
Trädgårdsbröllop i Önum 31
Trädgårdsbröllop i Önum 32
Trädgårdsbröllop i Önum 33
Trädgårdsbröllop i Önum 34
Trädgårdsbröllop i Önum 35
När brudensfar låter oss åka ut med bilen i åkern. Galet lycklig jag blev då!

Inte bara jag som älskar åkrar och bröllop 😉

Trädgårdsbröllop i Önum 40
Trädgårdsbröllop i Önum 41

Nu borde det räcka med bilder men ni får se några till!

Trädgårdsbröllop i Önum 44
Trädgårdsbröllop i Önum 45
Trädgårdsbröllop i Önum 46

16:38 Var de åter på festplatsen och festen kunde börja!

Trädgårdsbröllop i Önum 51
Trädgårdsbröllop i Önum 52

Matmagnus stod för mat och service!

Skulle kunna visa många fler härliga bilder till, för det blev för många.... eller kan det bli för många? Jag är generös med bilder och Johan och Elenor har fått "Memories 4 Life" som de och andra kan njuta av i generationer.

Tack än en gång Elenor & Johan för att ni valde mig som er bröllopsfotograf och stort lycka till på färden!
❤

Om ni går i giftastankar så tveka inte att höra av er, jag är gärna er bröllopsfotograf. Fyll i intresseanmälan här så hoppas jag att jag inte redan är bokad.

Kram Annette

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram