Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Ge din käraste eller dig själv lite "egen tid"

mars 3, 2020

"Egen tid" blir allt vanligare och vanligare. Tänk att bara få bli fotograferad helt ensam och få göra som man själv vill ihop med mig. Oftast är det tjejen, dottern och mamman som vill ha bilder på sin familj. Fast egentligen önskar de att de själva få vara med på bild. Att få egentid framför kameran och bara få njuta av tillfället och sen få se bilderna efteråt är så härligt.

Många tjejer jag fotograferat har sedan hört av sig och sagt att det var det bästa de någonsin gjort. Vanlig kommentar efteråt är - men jag är ju skitsnygg, varför har jag gått och mått dåligt över min kropp hela livet. Borde kommit till dig för länge sedan. Ni skall veta att dessa ord värmer mitt hjärta så mycket. Då har man lyckats som fotograf. Har en man som köpt fotografering till sin fru några gånger och säger varje gång "happy wife, happy life" och det kan jag tacka dig för 😉

Johanna och jag hade en härlig "egen tid" för ett tag sedan. Hon hade med sig massa kläder och en härlig glödande energi. Vi mixade med ljus, bakgrund, olika rekvisita och en hel del klädbyten. Här är bara en liten del av alla fina bilder vi tog denna timma. Vi fotade på och följde den mjuka, spröda känslan som fanns och som vi ville skulle komma fram. Vi fotade mot mörk bakgrund med fokus på ögon och former. Nätt, enkelt, mjukt och samtidigt coolt och tufft. Tycker vi lyckades så bra!

Johannas kommentar om fotograferingen kommer .... så missa inte att titta in igen!

Ge din käraste eller dig själv lite "egen tid" 4

Så alla män där ute!

Vill ni överraska er kärlek, mamma eller bästa vän så gör det med en fotografering. Ge den till henne och låt henne bestämma om bara hon, ni, era barn, hennes mamma eller bästa vän skall vara med. Lovar att ni kommer få fina bilder att titta på efter och minnas i generationer. Det är inte bara barnen som skall fångas på bild utan alla är värda en stund framför kameran och skapa finna minnen för alla.

Bilder visas bara här om kunden godkänt det.

Ge din käraste eller dig själv lite "egen tid" 8

EGEN TID går bra att även boka till sig själv!

Jag har flera killar i åldern 15-50 år som även de har bokat "Egen tid" Är man i tonåren och acnen har börjat irritera. Hoppa inte över att fotografera dig om du vill ha bild på dig själv, för de är bara där tillfälligt och då kan jag tona bort de om du så önskar. Hitta lite coola kläder, fixa till frissan så bottar vi stereon och rockar loss!

1 timma då vi bara släpper tyglarna och gör det som känns rätt. Självklart får man ta med sig vän, flickvän eller fru om man så önskar. De kan även gå en sväng på byn och få vara med den sista kvarten på några bilder om ni så önskar. Finns inga givna regler utan vi löser ett upplägg som passar just dig/er! Så funderar du tveka inte att skriva i formuläret nedan.

Ge din käraste eller dig själv lite "egen tid" 12

Skicka en förfrågan om Egen tids fotografering eller beställ ett presentkort!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!

Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här.

Önskar du köpa egna studiolampor så rekommenderar jag dessa!

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram