Brons SM i Fotografi VäxterLogo Mästare
Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Hur går en fotografering till?

augusti 26, 2020

Hur går en fotografering till?

Hur går en fotografering till? 1

Bokning

Hur går en fotografering till? jo det börjar lättast med en förfrågan via hemsidan När jag fått förfrågan så hör jag av mig.

Några dagar innan fotograferingen så hörs vi av och stämmer av om det finns några fler frågor på: hur går en fotografering till? och givetvis vädret om vi skall fotografera ute. Kommer det bli dåligt byter vi datum eller om ni hellre vill så flyttar vi in i studion.

singelfoto på glad tjej

Nytt för i år: Skolfotografering

Läs mer här!

Plats

Fotograferingen sker i Stora Levene om inget annat avtalats.

Fotograferingstid

ca 45 minuter.

Hur många bilder får vi?

Det finns flera olika paket att välja på.

Nytt från 1 september! Få en förstoring!

Få en förstoring .... se här!
Har du blivit fotograferad under 2020 så kan du få en bild retroaktivt om du fyller i listan (En förstoring per betald fotografering)

Hur går en fotografering till? 2

Klädsel

Ni väljer vad ni vill ha på er och era barn. Det är alltid bra att ta kläder och färger man trivs i. Skall man vara fler på fotot så är det bra att man håller sig i samma ton och färgskala. Undvik gärna starka färger och stora tryck då dessa ofta kan ta för mycket plats i bilden. Jordnära och pastellfärger går alltid hem. Har ni små barn så kan det vara bra att ha ett extra ombyte, om olyckan är framme.

Rekvisita

Jag har en hel del som finns att tillgå på fotograferingsdagen så som olika bakgrunder, pallar, stolar, hinkar, lådor, filtar, plädar, slipsar, hattar, rosetter, kjolar mm. Har ni något speciellt ni önskar ha med på bild så är det bara att ta med, men tänk på att det inte får vara för stort och otympligt.

Hur går en fotografering till?

Dagen för fotografering

Ni kommer till bokad tid eller lite innan om ni är osäkra på hur lång tid det tar att hitta till Stora Levene första gången. Är det en nyföddsfotografering så har vi lite bättre marginaler och upp till 3h fotograferingstid då det är viktigt att barnet får bestämma tiden.

Digitalframkallning

När fotograferingen är över så börjar mitt jobb med den digitala framkallningen. Jag har att bilderna skall vara levererade inom 4 veckor men det vanligast är att bilderna är klara inom några dagar.

Nöjd Kund Garanti

När bilderna är klara så får du ett meddelande med länk och kod till en lösenordskyddad bildbank på nätet. Här loggar du in och tittar på bilderna i lugn och ro. Det kommer att vara en svag logo över alla bilderna så länge de inte är betalda. Jag har ”Nöjd kund garanti” är ni inte nöjda med bilderna så betalar ni inget och inga bilder levereras.

Betalning

Info ang betalningen hittar du högst upp när du loggar in i bildbanken.
Jag har företags swish och bankgiro som betalningsmedel.
När pengarna är på mitt konto så blir bilderna tillgängliga.
(Swish får jag på en gång och Bankgiro kan ta ett par dagar innan jag ser)

Efter betalning

Då tar jag bort logon och låser upp bilderna för nedladdning.

Hur laddar vi ner bilderna?

Antingen laddar ni ner en bild i taget eller så klickar ni på download längst upp i höger hörn. Skriv in mailadress och PIN kod (samma som lösenord)

Detta kan ta en stund. När programmet är klart kommer det ett mail till mailen du angivet vid inloggning och där finns en länk. Klicka på länken för att ladda ner bilderna till din dator.

OBS! bilderna laddas ner till dator då de är högupplösta och till för framkallning. De ligger i bildgalleriet i minst 3 månader och går att ladda ner hur många gånger som helst. De kommer garanterat ligga längre.
Viktigast är att inte låta bilderna bara ligga där utan att även framkalla de fina bilderna vi tagit. Önskar ni hjälp med förstoringar eller album så kontakta mig så skickar jag prislista.

Frågor?

Har ni fortfarande funderingar på: Hur går en fotografering till? så tveka inte att höra av er.

Tycker ni om mitt jobb?

Får ni gärna följa mig på socialamedier
Facebook: memories4life by annette björkman
Instagram: memories4lifebyannettebjorkman

Ni får gärna dela bilder på socialamedier men lägg inte på något filter då bilder är färdigredigerad. Tagga sen mig i bilden eller #memories4lifebyannettebjorkman

Blir även supertacksam om ni vill ta er tid att ge mig en recension: 
https://www.facebook.com/memories4life.se/reviews/?ref=page_internal

Jag kommer att visa lite bilder på Memories 4 Life´s kanaler är det någon som ej vill synas där så meddela mig så löser vi det.


Har ni några frågor så tveka inte att ställa dom.
M.v.h. Annette

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram