Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Varför valde jag att bli fotograf?

november 10, 2019

Det har varit en lång process från att i tidig ålder fotografera de mesta. Fotograferade mitt första bröllop för över 25 år sedan och sedan dess har jag gått massa kurser i bland annat ljussättning, photoshop, bröllop, porträtt mm. Till våren har jag anmält mig till en 2 dagars workshop i nyföddfotografering. Det gäller att hela tiden utveckla sig och hitta ny idéer och vinklar. Nyfikenheten är stor och viktig i mitt fotograferande.

Under 2019 har jag även tagit Gesällbrev och tävlat i SM i fotografi i flera kategorier. Fick fina omdömen på alla bilder som bevisar att jag har fin yrkesskicklighet och en bild gick till final i kategorien Bröllop.

Bröllop

bröllopsfotografering är vad som står som nr 1 på min lista. Att få vara med och skapa “Memories 4 Life” är magiskt. Jag står ständigt på tå och är redo att fånga de magiska sekunderna man aldrig vill glömma.

Som bröllopsfotograf gör man så mycket mer än bara fotograferar. Så många bröllop jag varit på där jag hjälpt till att undvika kriser och gjort det utan brudparets vetskap. De är deras dag och de skall bara få njuta av sin perfekta dag.

Bröllop Bröllopsfotograf

 

Barn

Barnfotografering kommer som nr 2. Jag har insett att tiden går på tok för fort, nyss hade jag småbarn och nu har de redan flyttat hemifrån. Det finns inget mysigare än se bilderna på sina barn och vad vi gjort tillsammans på väggarna eller varför inte sätta sig med en kopp kaffe och kolla igenom några album. Att få stanna upp och få njuta av de underbara minnen vi skapat tillsammans, känna pirret och glädjen vi hade när fotot togs har fått mig att vilja hjälpa alla att skapa ”Memories 4 Life”.

Varför valde jag att bli fotograf? 1

Fler och fler äldre önskar sig presentkort eller bokar in en fotografering där de får vara med på bilden. De vill inte vara med på bild men ihop med sina barn och barnbarn så vill de inte missa chansen. Älskar dessa fotograferingar som blir ett härligt minne för flera generationer, lång tid framöver.

Storfamilj

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att ställa de här!
Det går även bra att boka här!

Följ mig gärna på Instagram


Facebook


Instagram


Wordpress

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram