Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Klaustrofobi är ingen lek!

november 30, 2019

Klaustrofobi är ingen lek!

Klaustrofobi eller cellskräck, är en irrationell rädsla, fobi, för att bli instängd. Personer med cellskräck har ofta problem med att åka hiss eller andra transportmedel med begränsat utrymme där man inte lätt kan stiga av under gång. Man kan drabbas av en panikattack och ibland så vill man också sätta sig ner och kura ihop sig till en liten boll för då känns det som om utrymmet ökar (hämtat från Wikipedia)

Ja detta lider min man av. Det har blivit mycket bättre med åren så nu klarar han att åka hiss även om han helst tar trapporna.

Farligt med hockey?

Förra onsdagen spelade min man ishockey med Lidköping Old Boys och vänsterarmen fick sig en ordentlig smäll. Gjorde ont men var ändå ok men när smärtan inte försvann på en vecka så fick han komma in till sjukgymnastiken som skickade han direkt till Akuten i Lidköping. Där konstaterades att biceps muskeln inte var som den skulle utan troligtvis hade muskelfästet släppt. Så han blev kallad till MR Magnetröntgen i fredagsmorse. Kan bara säga att det blev en jobbig kväll och natt. Hans hjärna snurrade på för fullt och google gjorde inte saken bättre. För visst är det bara sanning som finns på google. Nej det som stod där var inte sant. Det finns ingen lång MR tunnel i Lidköping utan en kortare med öppning i båda ändar.

första snön på stenplattor
röntgen ingången i Lidköping

Vi vaknade upp till första snön, käkade god frukost och gav oss ut på den halkiga vägen till Lidköping och mot sjukhuset.

man i sjukhuskläder gör tummen upp

Blev många andningsövningar innan det var dags.

Snygg blev han i alla fall i hans fina sjukhus skjorta 😉

Lagd på plats och sköterskan körde in han i tuben. Han skulle blunda men tittade och de skulle han inte gjort för shit vad snabb han var på att baklänges ta sig ur tuben. Efteråt skrattade vi gott åt det och jag var glad att han hade kalsonger på sig men när det hände var det inte kul alls. 

Att se skräcken och rädslan i sin älskades ögon och han inte hör ett ord man säger kändes inte bra alls.

Klaustrofobi är ingen lek! Man liggande i magnetröntgentunnel med sköterska bredvid

Vi började om från början och denna gången gick de vägen även om det var tuffa 25 minuter både för mig och han. Nu är det gjort och vi väntar på svar som kommer nästa vecka.

bakadpotatis med skaldjursröra

Vi tog en sväng på stan och lunchade på Henrys Bageri. Något som vi varmt kan rekommendera alla att göra. Så mysigt, trevlig personal, supergod mat & efterrätt.

Mutade maken med toscakaka från Konditoribageriet på Skaragatan om han skötte sig 😉 så självklart köpte vi med oss en sådan hem. Sen var det raka vägen hem och jobba vidare.

en stor Toscakaka
Klaustrofobi är ingen lek! 1

Lidköping levererar som alltid!

Helt suveränt mottagande på röntgen. Underbar mat på mysiga Henrys Bageri och sen på det få köpa Sveriges bästa tosca kaka på Skaragatan. Ja det blev att åka hem och redigera de coola bilderna på Matilda Nordling ihop med Wallstars tavlorna. Följ gärna Matilda här!

Önskar även du bli fotograferad eller har produkter du vill ha fotograferade så tveka inte att höra av dig. Lättast för du det här!

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram