Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Led, dog och uppstod

april 8, 2020

Led, dog och uppstod är grunden till att vi firar Påsken. I år så känns detta som en verklighet vi verkligen lever i. Många är vi som nu lider.
Jag lider av att inte få krama alla underbara människor därute. Jag lider av saknaden efter att få ha det som vanligt. Jag lider av ovissheten att ha eget företag och staten står verkligen inte på min sida. Jag lider av att se vänner försvinna bort i smärta och sjukdomar som inte har någon bra utgång. Jag lider över att folk inte tar sitt ansvar.

Samtidigt är det en tid för eftertanke och drömmar. Livet snurrar på i ett allt för högt tempo och pengar spenderas på onödiga prylar som bara blir stående i ett skåp som man aldrig får tid att använda. Jag har de sista månaderna fått tid att fundera vad som är viktigt för mig. Nr 1 är helt klart min familj. Bilder har letats fram och skall äntligen komma upp på våra väggar. Minnen som får hela mig att le, minnas och må bra.

Led, dog och uppstod 1
Bild från vårt bröllop. Det viktigaste är inte att ta den perfekta bilden tas utan att bilden är perfekt för att den togs!

Den sista månaden har jag röjt, sorterat, sålt och slängt mycket av allt vi samlat på oss genom åren. Kan känna att man har haft det lite för bra för man har verkligen köpt saker man aldrig behövt utan de har mest fyllt tomrum i skåp och garderober. Så nu när vi skall leva på en lön som även den kommer minska pga permittering så får man tänka till vad som är viktigt och vad som behövs. Ja egentligen är det nog mest mat på bordet. Kärleken är ju gratis så den får vi slösa rejält med. Vet att det blir tufft för många när kris-tider kommer men lär er att ha extra tålamod med alla runt omkring. Det kommer att komma något bra utav allt när det är över. Ta ditt ansvar att få dig själv och dina nära att må bra. Att gå hemma tillsammans en längre period än man normalt är van vid kan tära på varandra men ge varandra frihet att göra de som varje person älskar. Hos oss så drar maken till golfbanan och jag tar min kamera och går iväg och fotograferar. Är vi hemma så fixar han och donar med det mesta då han är lite utav en "duracell kanin". Jag lutar mig tillbaka i solstolen och njuter av solen och kattens spinnande. Ja vi är alla olika personer med olika behov.

Varning är att shopping brukar alltid vara kul men i dessa tider så känns det ganska onödigt. Behöver du verkligen nya prylar och nya kläder om du ändå inte kan gå på fest. Behöver du handla så gör det lokalt. Stöd din omgivning och sluta shoppa på nätet. Du har garanterat redan för mycket prylar och garderoben är redan överfylld. Lägg pengarna på bra mat, duka fint och njut av sällskapet med dom du delar måltiden med. Stäng av telefonen och lyssna på vad dina nära och kära har att berätta. Givetvis, glöm inte att tvätta händerna! 😉

Sverige är fantastiskt

Nu när ni äntligen ger varandra tid så varför inte ta fram en karta och leta fram alla ställen i Sverige ni skulle vilja besöka. Vi har husbil och varit på väg att sälja den men nu skall vi packa bilen och leta upp vackra folktomma platser att besöka. Bara för att vi skall hålla oss för oss själva förbjuder det oss inte att uppleva naturen runt omkring oss. Så har ni tips på fina ödsliga platser i Sverige så ös på med tips!

Uppstår

Ja, världen kommer att bli "normal" igen om vi sköter oss. Tycker man skall ta Corona som ett uppvaknande på många sätt. Vi behöver inte åka långt bort bara för att, vi behöver inte ha de finaste kläderna eller de dyraste bilarna. Viktigast är vi finns där för varandra, lyssnar och umgås. Ge varandra utrymme och kärlek. Att ta någon quick fix bara för sin egen skull löser inga problem.
Lider med alla som bokat in bröllop och fester detta år. För mig har det varit ett hårt slag då inkomsterna troligtvis kommer utebli men om några månader eller ett år så kommer vi kunna umgås och festa igen. Redan nu börjar bokningar för 2021 komma in så det finns ett ljus i tunneln så vi lever på kärlek och minskar på utgifterna så kommer allt att ordna sig.

Led, dog och uppstod 2
Vi hade turen att få ha världens bästa fest i höstas. Ni som planerat en fest i år kommer få den med. Om inte på den planerade dagen så inom snart framtid!

Boka gärna in en fotografering

Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!

Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram