Brons SM i Fotografi VäxterLogo Mästare
Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

Nyföddsredigering

juni 16, 2020

Nyföddsredigering 1
Nyföddsredigering 2

REDIGERING

Många nyfödda är bleka och röda. De har plitor, rinnande ögon mm. Detta gör att det ofta krävs mer redigering och många gånger blir svartvitt det snyggaste resultatet. Jag redigerar bara bort ting som är där tillfälligt. Födelsemärken, leverfläckar härliga veck får alltid vara kvar.

Nyföddsfotografering är något man aldrig ångrar att man gjorde däremot tvärtom. Så är du gravid boka in en preliminär tid redan idag.
Ca 7-10 dagar efter BF är den bästa tiden!

Välkomna!

Boka gärna in en fotografering
Minnen behöver vi i dessa tider så boka gärna in en fotografering och stöd mig och mitt företag. Ni kan boka tid både i studion och nu även utomhus i detta underbara väder.

Trevlig dag och massa cyber kramar från mig till dig!

Vill du veta mer om mig och min fotografering så kolla hela hemsidan!
Behöver ni hjälp med att fotografera personal, era produkter eller skapa en hemsida?

Jag jobbar ihop med min son som läser webbdesign på högskolan i Karlstad. Vi jobbar i Wordpress och kan hjälpa er med det mesta. Behöver ni bara fräscha upp hemsidan ni har idag, behöver ni en helt ny eller vill ni bara anlita mig för att ta nya härliga foton så tveka inte att kontakta oss här eller gå in på cebb.se
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram