Brons SM i Fotografi VäxterLogo Mästare
Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

EN FOTOGRAFERING DU ALDRIG ÅNGRAR ATT NI GJORDE!

Välkomna er nya familjemedlem med ett fint minne för livet. Det är bara nu som den nya familjemedlemen är så liten den någonsin kommer att vara och tiden framöver kommer bara att rusa iväg stanna tiden och gör en nyföddsfotografering ni aldrig kommer ångra att ni gjort.

Bästa tiden för nyfödd fotografering är från födsel och 14 dagar framöver. Tips är att boka fotograferingstid minst 2 månader före BF så att tid finns när ert barn kommer. Tiden justera vi sen efter ankomsten om det behövs. Jag har gått flera fotokurser och har bra hand om nyfödda. Jag är lugn och tålmodig. Jag låter alltid det nyfödda barnet få bestämma takt och säkerheten för barnet är det absolut viktigaste för mig.

Som nyblivna föräldrar kan ni slappna av och njuta av fotograferingen i min studio.


Annette Björkman

FOTOGRAFERING PÅ FÖRMIDDAGEN

Under två till tre timmar genomför vi vår nyföddfotografering. Tiden går åt eftersom det ibland krävs en del matningar och blöjbyten för att barnet skall bli nöjd och somna. Det är bra om ert lilla barn sover på bilderna för att jag ska kunna placera honom/henne i de olika poserna. Somnar inte barnet så kommer vi att få fina bilder ändå så allt löser sig så länge barnet får bestämma och må gott. Bara att luta er tillbaka och njuta av fotograferingen eller ta en promenad runt kvarteret.

Jag har olika bakgrunder, lådor, filtar, hårband, mössor, kepsar mm i flera olika färger att låna. Har ni önskemål innan så informera mig så förbereder jag tills ni kommer. Vill ni får ni även vara med att välja färgtema, rekvisita under fotograferingens gång. Vi skapar bilder utefter era önskemål.

TIDSBOKNING

Vid en nyföddfotografering preliminärbokar man en förmiddagstid ca 7 dagar efter BF mellan ca 09.30-12.00. Förmiddagarna sover barnet oftast bäst. Jag vill fotografera barnet innan de blivit 14 dagar gamla för då är de som lättast att placera på samma sätt som de låg i sin trygghet i mammas mage.

Kommer ert barn tidigare än beräknat får ni höra av er så fort ni bara kan så bokar vi en ny tid. Tänk på att barnet inte kan vara äldre än 14 dagar för då går det inte att genomföra en nyföddfotografering. Går ni över tiden fixar vi självklart en ny tid längre fram. Man får vara anpassningsbar med nyföddfotografering och det är helt normalt att man får boka om tiden beroende på när barnet tittar ut. Vi håller kontakt när det närmar sig ert BF datum.
SKICKA FÖRFRÅGAN

Nyföddsfotografering

Nyföddsfotografering (ca 2h)

Paket att välja på:
1. 10st digitala filer 2500:-

2. 20st digitala filer 4000:-

3. Alla digitala filer 5000:-
SKICKA FÖRFRÅGAN

FAMILJ OCH SYSKONBILDER

Familje/syskonbilder tar jag gärna om ni önskar och att ert/era barn är med på det. Bilderna blir extra fina om ni matchar varandras färger på kläderna. Ljusa enfärgade kläder blir finast på bild, men det absolut viktigaste är att ni trivs i kläderna ni har på er. Undvik stora tryck, starka färger och svart. Tänk på att även ha med ombyte till alla om en olycka händer. Det är inga problem om ni vill byta om i studion.

Vill ni ha med en nalle, filt eller liknande för att få det mer personligt så går det fint. Tänk på lugna färger och inte för stora saker.

Ett tips är att ha löst åtsittande kläder på barnet någon timma innan ni kommer, då det lätt blir resårmärken på hand- och fotleder.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Under ert besök i min studio bokar vi även en tid för personlig bildvisning 1-3 veckor efter er fotografering. Om ni bor en bit bort eller har svårt att komma iväg några veckor senare, kan vi boka in bildvisningen direkt efter fotograferingen. Ni kan ta en promenad i Levene eller besöka vårt mysiga fik medan jag gör en grov redigering på bilderna. Glöm inte att meddela mig detta vid bokning så att jag lägger till extra tid i planeringen från start. På bildvisningen fikar vi och tittar igenom de fina bilderna. Ni kan här även klämma och känna på de flesta produkter jag erbjuder. Jag sitter också med under bildvisningen om ni har någon fråga om någon produkt eller om ni behöver smakråd.

BILDVISNINGSRABATT

På vår bildvisning lämnar jag upp till …% rabatt på våra ordinarie priser! Det lönar sig för er om alla lägger sin beställning på bilder under bildvisningen, eftersom det blir mer rabatt för er då vi räknar ihop samtliga beställningar och ger rabatt på hela köpet. Har ni mor- och farföräldrar som har sagt att de önskar någon bild på er barn/familj får de gärna vara med under bildvisningen och de kan själva välja fritt mellan våra produkter och storlekar. Det brukar vara väldigt uppskattat av familjemedlemmar då det är en väldigt mysig upplevelse. Har era familjemedlemmar inte möjlighet att medverka under bildvisningen går det bra att ni lägger deras beställning åt dem för att de ska kunna nyttja våra förmånliga rabatter som vi ger under detta tillfälle. Det kan också vara bra att redan nu börja fundera på hur ni vill minnas denna fantastiska tid.

Önskar ni en stor tavla på väggen, ett collage eller ett album att ställa på bänken. Vad passar just er och ert hem? Exempelvis vilken färg på ram skulle passa era tapeter och inredning? Ett förslag är att mäta och ta bilder på den yta där ni tänkt hänga er tavla så kan jag hjälpa er med att skräddarsy rätt storlek, stil och färg för att porträttet ska passa just ert hem. Jag jobbar bara med handgjorda och närproducerade produkter med otroligt hög kvalité, något som jag är riktigt stolt över! Jag har inramade tavlor som kan skrubbas med diskmedel utan att de blir förstörda, kollage med flera bilder i samma ram om man exempelvis har svårt att välja just en bild, kompletta fotoväggar där man får flera bilder från fotograferingen.

BETALNINGSALTERNATIV

På bildvisningen har vi även tre olika betalningsalternativ på produkterna man köper. Man kan välja att betala allt vid beställningstillfället på bildvisningen, halva beloppet vid beställning och halva beloppet när produkterna är klara för leverans (6-8 veckor efter bildvisningen) eller räntefri avbetalning i 3, 6 och 12 månader i ett samarbete med Klarna.
Det går att betala kontant, bankgiro, Swish eller Klarna.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram