Brons SM i Fotografi VäxterLogo Mästare
Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

"BÄSTA FOTOGRAFEN" ?

Här hittar ni mer information om mig och varför jag jobbar med fotografering.

Om mig

Jag heter Annette Björkman och är en passionerad fotograf som driver Memories 4 Life. Jag är en kärleksfull, tålmodig och ordningsam person som älskar utmaningar och gör allt jag kan för att vara den bästa fotografen för mina kunder. 

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild. Söker alltid efter glimten i ögat. Jag skapar bilder som ska hålla i årtionden och brinner för att ta talande bilder med mycket känsla.

Jag fotograferar när det passar mina kunder, och står till förfogande 24/7. Jag bor i Stora Levene på Västgöta-schlätta tillsammans med sin man. 

Jag har en studio hemma där det finns rekvisita att låna och olika bakgrunder att välja på. Vid utomhusfotografering utgår jag från Stora Levene men åker gärna ut i Sverige eller övriga världen. På fritiden gillar jag att ta promenader i naturen och umgås med familj och vänner.

Varför fotografering?

Bröllopsfotograf

Jag är en erfaren och prisbelönt bröllopsfotograf som har fotograferat över 100 bröllop och bröllop är det jag brinner mest för. Jag vill skapa "Memories 4 Life" och är alltid redo att fånga de magiska ögonblicken som man aldrig vill glömma. 

Som bröllopsfotograf gör jag mycket mer än bara fotograferar, jag hjälper till att undvika kriser på bröllopsdagen utan att brudparet märker det. När jag kommer hem gör jag den en digitala framkallning som tar någon vecka upp till max fyra veckor (heldagsbröllop).


Mina finaste meriter är SM vinnare i kategorien Bröllop och 3:a i WPE internationellt 2021.

Barnfotograf

Barnfotografering är något som kommer som en naturlig förlängning av min passion för att fånga minnen. Jag är en expert  och älskar att fånga barns lekfulla och naturliga sidor och skapar bilder som fångar deras personligheter och känslor. Jag är också duktig på att skapa en avslappnad och rolig atmosfär under fotograferingen, vilket gör att barnen känner sig bekväma och sig själva.

Fina ord från kund!

Annette Björkman är en erfaren fotograf med många års erfarenhet och hon är alltid redo att skapa minnen för livet för sina klienter. Hon är en person som brinner för sitt arbete och som alltid strävar efter att fånga de äkta känslorna och minnena som gör livet värt att leva. Om du söker en fotograf som kan skapa minnen för livet för dig och din familj, så är Annette Björkman den rätta personen för dig. ?
SKICKA FÖRFRÅGAN
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram