Emblem honourable mention-fotograf-2019Emblem prisbelönt-finalist-2019Emblem Honourable mention-SM2020Merit emblem SM 2020Award WPE-awards membersLogo Mästare
Logo Memories 4 Life By Annette Björkman

"BÄSTA FOTOGRAFEN" ?

Här hittar ni mer information om mig och varför jag jobbar med fotografering.

Om mig

Jag är en härlig 50 åring som älskar livet och att skapa minnen med min kamera. Jag är kärleksfull, ordningsam och älskar utmaningar. Jag gör verkligen allt jag kan för att kunna vara den bästa fotografen för just er! Sedan november är jag heltidsfotograf och fotar när det passar dig! Har även 2020 börjat att göra och uppdatera hemsidor ihop med min son åt företag i hela Sverige.
Kika gärna in på några av de vi tillverkat: Själsfrid, Fotograf Evelyn Wallin, Branders Gräv, Svenska Opel Klubben, Influenser Matilda Nordling m.m.

Jag bor i Stora Levene på Västgöta-schlätta ihop med min man och vår katt. Jag har studio hemma på baksidan. Uterummet har fått byta skepnad från spaavdelning till fotostudio. Här finns rekvisita att låna så som, filtar, hinkar, lådor, kjolar, rosetter, slipsar, hatta mm. Det finns även olika bakgrunder att välja på.

Vid utomhusfotografering utgår jag från Levene, men åker gärna ut i Sverige eller övriga världen. Vår, sommar och höst tar jag gärna vår husbil och fotograferar de som bor lite längre bort. Min man kommer från Stockholm så vi åker gärna dit både för att fotografera privatpersoner, företag och givetvis umgås med släkt och vänner.

På fritiden tar jag gärna mig en promenad i vår vackra natur eller umgås med familj och vänner. Fotograferingen är numera mitt heltidsjobb, jag jag varvar med att skapa reklammaterial och hemsidor. Tidigare har jag jobbat som reklamansvarig på flera företag och dessförinnan jobbade jag på reklambyrå. Jag har även utbildat mig till Social Media-koordinator. Brinner gör jag för att ta en talande bild med mycket känsla.

Varför fotografering?

Bröllopsfotograf

Bröllop är det som står som nr 1 på min lista. Att få vara med och skapa “Memories 4 Life” är så magiskt. Jag står ständigt på tå och är redo att fånga de magiska sekunderna man aldrig vill glömma.
Som bröllopsfotograf gör man så mycket mer än bara fotograferar. Så många bröllop jag varit på där jag hjälpt till att undvika kriser och gjort det utan brudparets vetskap. De är deras dag och de skall bara få njuta av sin perfekta dag.

Sen att få komma hem och göra den digitala framkallningen som ofta tar upp till en vecka är så härligt. Varenda känsla från dagen kommer åter och många glädjetårar rinner på min kind när jag går igenom alla känslosamma bilder!

Barnfotograf

Barnfotografering kommer som nr 2. Jag älskar verkligen barn, jag är tålmodig, lugn och ger barnen frihet. Jag älskar lugnet vid nyföddfotografering lika mycket som det busiga kaoset som kan uppstå när fyra syskon under tio år busa loss. Så mycket kärlek även om föräldrarna inte alltid känner som jag 😉

Jag har insett att tiden går på tok för fort, nyss hade jag småbarn och nu har de redan flyttat hemifrån. Det finns inget mysigare än se bilderna på sina barn och vad vi gjort tillsammans på väggarna eller varför inte sätta sig med en kopp kaffe och kolla igenom några album. Att få stanna upp och få njuta av de underbara minnen vi skapat tillsammans, känna pirret och glädjen vi hade när fotot togs har fått mig att vilja hjälpa alla att skapa ”Memories 4 Life”.

Fler och fler äldre önskar sig presentkort eller bokar in en fotografering där de får vara med på bilden. De vill inte vara med på bild men ihop med sina barn och barnbarn så vill de inte missa chansen. Älskar dessa fotograferingar som blir ett härligt minne för flera generationer, lång tid framöver.

Får man kalla sig bästa fotografen?

Ja äntligen vågar jag det. Jag är bäst på det jag gör, på mitt sätt och jag gör det med så mycket kärlek till fotografin och alla jag får äran att fotografera. Lyckan är när de kommer tillbaka och det gör i stort sett alla mina underbara kunder.

Vill ni träffa mig, skapa minnen eller bara skratta en stund så tveka inte att höra av er.
Har ni funderingar så skicka en förfrågan här!
SKICKA FÖRFRÅGAN
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram